Dnes je Čtvrtek, 28. března 2024, svátek má Soňa
Kontaktní E-mail  

reklama - Sdružení Veleta, o.s.Reklama
 Články   Legislativa   Pomůcky   Adresář služeb   Poradna   Periodika   Servis pro NNO   Diskuse   Ankety   Kontakty  


Vyhledávání

 
 

 
Upozornění

 
3... Nejnavštěvovanější

 
3... Nejdiskutovanější

 
Informace

 
Webinfo


 

Diskusní fórum
Odpovědět na příspěvek  Odpovědět na příspěvek
Zpět na příspěvky  Zpět na seznam příspěvků
 
P Ř Í S P Ě V E K
 
Lidi nehádejte se. To nemá přeci cenu. Pak to totiž vypadá tak, jako, že spolu nedržíme a že si s námi může stát nakládat, jak se mu zlíbí. Bohužel to stále často dělá, i když se situace malinko vylepšila po odchodu p. Drábka, ale rozhodně to ještě není ideální stav. Místo, abychom drželi spolu, tak se hádáme o zbytečnostech (viz UNEX). Každý přeci ví, jak to s firmami jako UNEX, Hewer, CCHD, 1. integrační a spol. bylo. Kdepak je dnes p. Klus, nebo sl. Morávková s Heweru? Tyto firmy musely skončit, protože se velmi zpřísnil zákon o zaměstnanosti. No a o způsobu podnikání těchto firem se zmiňovat nebudu, nebo bych někoho mohl velmi naštvat. Všichni jsme tam dělali a byli rádi, že máme aspoň něco. Ale na druhou stranu...na všem něco je. Dnes uý práce doma je velmi výjmečná - spíše dávají příspěvky na práci ve firmě a nebo kombinace doma-firma. Ale pokud nemůžete najít práci, zkuste třeba kontobariery.cz, tam je Burza práce, nebo www.praceprozp.cz, tam toho taky je dost. Doma to není, ale kdo nechce být doma, snad něco najde. Mnoho štěstí.

Autor : Lol, přidáno 18.06.2015 ( 17:00 )
 
R E A K C E
 
V jednom máte pravdu Lole, za mnohé si můžeme sami,protože nedržíme pospolu.Ukazuje to i to neúnosné množství různých združení,spolků a společností.To by nebylo zas tak hrozné,ale to,že každý jede na vlastní pěst a písečku,nuloolá spolupráce a koordinace při hájení zájmů zdravotně postižených.Házení klacků i těm, kteří by tu snahu měly. No co více dodávat.

Autor : Obrnář 33, přidáno 19.06.2015 ( 17:18 )
 
Ano, ano...spolků je opravdu na tak malou zemi, jako je ČR až podivně dost. A pokaď půjdou proti sobě, tak to odskáčeme zase jenom my. Je ještě strašně věcí, které se tu musí řešit - a kvůli kterým jsem šel k volbám. Ale vidím, že je zřejmé, že se vše zdaleka neuskuteční. Docela necháppu, co je za velký problém zvýšit PnP o slibovaných 10 pct? Nebo proč neupravit dávku mobilitu z 400 Kč, zřeba aspoň na 500 Kč? Díle mi vadí rozdíly v min., mzdách, tohle je opravdu diskriminace do nebe volající - norm. člověk má jinou min. mzdu než postižený - to je fakt síla. A to, co teď předvedla vláda z důchodama, o tom radší ani mluvit nebudu - 600 Kč jednorázobě a pak zvýšení o stovku, fakt pěkný...

Autor : Lol, přidáno 20.06.2015 ( 11:43 )
 
Zpět Zpět na seznam příspěvků
Odpověďet na příspěvek
 
Název reakce : max. 50 znaků Smajlík : připojí se k textu odpovědi
nesmíchzklamánívelký smíchškodolibostpomocvelké zklamání
 
Text : max. 2500 znaků
 
Jméno : max. 10 znaků E-mail : max. 40 znaků
 
Info E-mail : max. 40 znaků  
Info E-mail slouží pro informováni o každé nové odpovědi příspěvku na který odpovídáte a není nikde zveřejňován !
 
Do pole "kontrolní kód" opište prosím číslo z následujícího obrázku
kontrolní kód

Kontrolní kód :
 

Copyright © 2000-2024 Sdružení Veleta, o.s., Developed by Robert Zaborowski, Pulzní magnetoterapie